Hae mukaan

Kotoisa-ohjelman haku on jälleen auki!

Kaipaako kotisi ilmeen uudistusta? Kotoisan uusi kausi laajenee 48 tuntia kestävillä superstailauksilla ja kohdehaku on nyt auki!

Kotoisan ammattitaitoinen suunnittelijaryhmä ottaa jokaisessa jaksossa yhden kohteen hoitaakseen. Yhdessä kohteen omistajien kanssa he käyvät muutostoiveet läpi ja hoitavat projektin maaliin asti. Lopussa odottaa iloinen ja positiivinen yllätys valmiin kohteen muodossa.

Haemme kohteita, joissa haasteina ovat värimaailman löytäminen, huonekalujen järjestys, asunnon stailaus tai muut kevyemmän mittakaavan remontit tai kunnostukset. Kenties olet halunnut näyttävän maalin seiniin, mutta et ole löytänyt sitä oikeata sävyä tai lastenhuone kaipaa päivitystä. Asutko uudiskohteessa, joka ei ole ihan vielä muovautunut mieleiseksi? Erikoisjaksoissa emme tee kylpyhuoneremontteja. Muutokset toteutetaan marraskuun 2021 aikana!

Oletko toivonut parisuhdetta jo pitkään, mutta sitä oikeaa et ole vielä kohdannut? Ehkä nyt on sinun aikasi.

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavalle tuotantokaudelle! Ohjelmassa etsitään tosirakkautta sinkuille, jotka eivät ole kohdanneet vielä sitä oikeaa.

Ohjelmassa parisuhdeasiantuntijat etsivät sinulle kumppanin, yhteensopivuutta etsitään psykologisin ja tieteellisin keinoin. Tutustumismatka itseen ja puolisoon alkaa alttarilla, jossa valitut sinkut menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet.

Mikäli kiinnostuit hyppäämään mukaan seikkailuun, hae rohkeasti mukaan ja kerro alla olevassa lomakkeessa avoimesti itsestäsi. Kuvaukset toteutetaan kesällä 2022.

Hae mukaan Ex On The Beach Suomen
uudelle kaudelle!

Oletko ainutlaatuisia kokemuksia janoava sinkku, olet vähintään 18-vuotias ja sinua kiinnostaa luksusloma ylellisissä rantaolosuhteissa?

Ex on the Beach Suomi -ohjelmaan valitut sinkut pääsevät nauttimaan kolmen viikon luksuslomasta hulppeassa lomakohteessa. Loma sisältää toisiin sinkkuihin tutustumista, biletystä, hauskanpitoa ja takuulla unohtumattomia yllätyksiä!

Mikäli pystyt järjestämään itsellesi kolme viikkoa vapaata alkuvuodesta 2022 ja olet valmis elämäsi lomaan täynnä yllätyksiä, täytä hakemus!

Haku ohjelmaan päättyy 31.12.2021. Ohjelman kuvaukset ajoittuvat tammi-helmikuulle 2022, kuvauspäivät tarkennetaan valituille osallistujille.